Igår (lördag) köpte jag den andra Eureka Golf serien som gick igenom hur man använder Eureka Golf med drivern. Det var väldigt lärorikt.

Steve Johnston som utvecklat Eureka Golf ä rväldigt pedagogisk och förklarar alla moment på ett bra sätt i videoklippen. I videoklippen visas det med grafik som gör att man hänger med än bättre vad han menar.

Drivern har alltid varit en akilleshäl i mitt golfspel. Även fast jag slår ganska långt jämfört med andra amatörgolfare. Så har jag svårt många gånger att sätta bollen i spel med drivern.

Under träningen så bryr jag mig inte något om hur långt eller kort det går. Efter bara en timme i Trackman så har jag fått ett svingspår som är mer innefrån/ut genom att jag releasar klubban tidigare. Jag fick en känsla av att jag bara släppte iväg klubbhuvudet genom bollen helt enkelt. Efter ett tag så började jag svinga fortare med 4 av 13 slag som inte blev lika bra.

Trackman Hit It

Jag avslutade med några sessioner i Trackman Hit It där man ska slå så långt som möjligt. Gick riktigt bra om jag får säga det själv. Har lite löd i bössan iaf.

Back to Top